Sport Nutrition

OVERSTIM.s, een Frans merk, gebaseerd in Bretagne, verbindt er zich al sinds 35 jaar toe met precisie te beantwoorden aan de specifieke noden van sportievelingen, in functie van de beoefende sport, de duur en intensiteit ervan, met een gamma van kwaliteitsvolle voedingsproducten.

De sportwereld is voortdurend in beweging: de kleding, het materiaal en de trainingstechnieken worden steeds beter! Voor sportvoeding is dat niet anders.

Opgericht in 1982 en op vandaag heeft Overstim.s nog steeds de wil om de best mogelijke sportvoeding op de markt te brengen, dankzij streng geselecteerde ingrediënten, aangepaste preparaten en gevarieerde smaken.

De verschillende productgamma's, voor een inspanning, tijdens een inspanning, na een inspanning, bio-producten, glutenvrije producten, zoute producten, richten zich tot alle sportievelingen, van de liefhebber die op zoek gaat naar een gezonde energie tot de atleet voor wie voeding een van de parameters van zijn/haar prestatie is.

35 jaar na het begin van dit avontuur staat OVERSTIM.s nog altijd aan uw zijde om uw grenzen te helpen verleggen met respect voor een gezonde manier van sporten en een sportieve ethiek.

Het volledige assortiment is verkrijgbaar.

Neem contact op voor bijkomende inlichtingen en/of maak een afspraak om langs te komen in de showroom.