Run on clouds!

 

Ontdek de hardloopschoen opnieuw om een stap voor te zijn op de evolutie! Start running on clouds!

On Running is een jong bedrijf, actief in de sports running industry en gevestigd in het Zwitserse Zurich. On Running heeft een nieuw revolutionair dempingssysteem voor loopschoenen, Clouds genaamd. 


ON Cloud systeem voor loopschoenen:
Een zachte landing en een dynamische afzet van On Running loopschoenen is de kern van het Cloud concept achter de baanbrekende loopschoenen van On Running. Een radicale ontwikkeling, On’s technologie combineert de voordelen van een zacht dempende trainingsloopschoen en het directe snelle gevoel van een wedstrijdschoen. Vergelijk het als het zachte landen op het strand, maar met de directe afzet die je ervaart op een atletiekbaan. Het geheim van deze demping zit hem in de On “Clouds”. Eigenlijk zijn het holle “pods” in de zool van de loopschoen die zowel verticale- als horizontale demping bij de landing geven en er vervolgens voor zorgen dat je een dynamische en krachtige afzet kan ontwikkelen. Met als resultaat een snel, licht, en dynamische loopgevoel. 

On Running combineert het beste van de traditionele loopschoenen en minimalistische loopschoenen en de loopschoenen van On blijven toch uitzonderlijk licht.