Zit goed in je vel!

 

 

 

 

Op weg naar de fittere versie van jezelf!

Bij Gruppetto kan je naast comfortabele loopschoenen en functionele sportkledij, ook terecht voor tips en advies op weg naar een gezondere levensstijl.

Door een gezonde levensstijl te hanteren, zit je vaak beter in je vel. 
Een gezonde levensstijl geeft je meer energie, maar ook zelfvertrouwen.
Vaak vergt het niet zo veel moeite, maar moet je meer stilstaan bij de keuzes die je maakt. Gezonde voeding en beweging liggen meestal aan de basis van een gezonde leefstijl.

 

In de facebookgroep vind je tips en info rond sport, gezonde voeding & lifestyle. Je hoeft geen fanatieke sporter te zijn om met voeding bezig te zijn. Ook als jij jouw voedingsgewoonten wil aanpassen in functie van jouw eigen doelstellingen, jouw werkprogramma of thuissituatie, kan je bij Gruppetto terecht voor begeleiding op maat

 

Stuur een mailtje voor elke bijkomende inlichting en je hoort snel van me.

 

 

Zo bereid jij je voor op een heerlijke zomer!

 

 

 

 

FOREVER'S ZOMER FAVORIETEN

Met deze toppers van Forever kan de zomervakantie niet snel genoeg beginnen. Neem onze handzame Forever Coolbag mee op al je zomerse uitstapjes. Bescherm jezelf tegen de zon met de Aloe Sunscreen en de Forever Sun Lips. Smeer je na een heerlijke dag in de zon in met onze ideale aftersun crème: Aloe Vera Gelly.

 

Haal je favorieten in huis  »

 

 

GREEN-A-COLADA

Geef je smaakpapillen een tropische ervaring met een heerlijke mocktail met daarin de drankmix Forever Supergreens. Perfect om mee aan het zwembad te liggen. De heerlijke mocktail recepten vind je in ons magazine. 

 

Bekijk recept  »

 

 

VADERDAG TIP!

Het perfecte cadeau voor vaderdag: de Gentleman's pride. De gentleman's pride is een alcoholvrije aftershave balsem. De aftershave balsem vermindert het branderige gevoel naar het scheren en hydrateert de huid. De balsem wordt snel door de huid opgenomen en geeft onmiddellijk een comfortabel gevoel, zonder vettig aan te voelen.

 

Bestel nu   »

 

 


Persoonlijk advies of direct bestellen?

Wil je meer informatie over de producten van Forever Living? Vraag het aan mij, ik help je graag!

LIEN VERHAEGHE - GRUPPETTO
lien@gruppetto.be

Of bestel je liever direct online? 

Bestel direct online   »

 

 

Lees alles over het C9 programma