Zit goed in je vel!

 

 

 

 

Op weg naar de fittere versie van jezelf!

Bij Gruppetto kan je naast comfortabele loopschoenen en functionele sportkledij, ook terecht voor tips en advies op weg naar een gezondere levensstijl.

Door een gezonde levensstijl te hanteren, zit je vaak beter in je vel. 
Een gezonde levensstijl geeft je meer energie, maar ook zelfvertrouwen.
Vaak vergt het niet zo veel moeite, maar moet je meer stilstaan bij de keuzes die je maakt. Gezonde voeding en beweging liggen meestal aan de basis van een gezonde leefstijl.

 

In de facebookgroep vind je tips en info rond sport, gezonde voeding & lifestyle. Je hoeft geen fanatieke sporter te zijn om met voeding bezig te zijn. Ook als jij jouw voedingsgewoonten wil aanpassen in functie van jouw eigen doelstellingen, jouw werkprogramma of thuissituatie, kan je bij Gruppetto terecht voor begeleiding op maat

 

Stuur een mailtje voor elke bijkomende inlichting en je hoort snel van me.

 

 

Bescherm je huid tegen de zon met Aloe Sunscreen!

 

 

 

 

NIEUW: FOREVER SUNSCREEN

Laat de zon maar schijnen! Aloe Sunscreen laat jou genieten van de zon zonder dat deze schadelijke stralen jouw huid kunnen beschadigen. De waterafstotende formule met SPF 30 beschermt tegen UVA en UVB straling terwijl je huid wordt gehydrateerd met aloë vera gel. De zonnebrandcrème biedt
superieure bescherming, breng je makkelijk aan en laat geen witte waas achter.

 

Bestel nu  »

 

 

NIEUW: FOREVER SUPERGREENS

Geef je dag een boost met deze drankmix van meer dan 20 groenten en fruit waaronder aloë vera, spinazie, boerenkool, broccoli en gojibes. Deze krachtige mix bevat vitamine E, ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. De vitamine C in Supergreens draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid. Voeg Supergreens toe aan je dagelijkse routine!

 

Bestel nu    »

 

 

 


SPECIAL: FOREVER COOLBAG

Neem jouw favoriete Forever producten nu overal gekoeld mee naartoe met de Forever Coolbag! De tas is geïsoleerd zodat jouw producten onderweg lang koel zullen blijven*. De Forever Coolbag is afsluitbaar met een rits en heeft een verstevigde draaggreep. Natuurlijk is het design van de tas geheel in de stijl van Forever.

*Wordt geleverd zonder koelelement.

 

 


Persoonlijk advies of direct bestellen?

Wil je meer informatie over de producten van Forever Living? Vraag het aan mij, ik help je graag!

LIEN VERHAEGHE - GRUPPETTO
lien@gruppetto.be

Of bestel je liever direct online? 

Bestel direct online   »

 
 

Lees alles over het C9 programma