Zit goed in je vel!

 

 

 

 

Op weg naar de fittere versie van jezelf!

Bij Gruppetto kan je naast comfortabele loopschoenen en functionele sportkledij, ook terecht voor tips en advies op weg naar een gezondere levensstijl.

Door een gezonde levensstijl te hanteren, zit je vaak beter in je vel. 
Een gezonde levensstijl geeft je meer energie, maar ook zelfvertrouwen.
Vaak vergt het niet zo veel moeite, maar moet je meer stilstaan bij de keuzes die je maakt. Gezonde voeding en beweging liggen meestal aan de basis van een gezonde leefstijl.

 

In de facebookgroep vind je tips en info rond sport, gezonde voeding & lifestyle. Je hoeft geen fanatieke sporter te zijn om met voeding bezig te zijn. Ook als jij jouw voedingsgewoonten wil aanpassen in functie van jouw eigen doelstellingen, jouw werkprogramma of thuissituatie, kan je bij Gruppetto terecht voor begeleiding op maat

 

Stuur een mailtje voor elke bijkomende inlichting en je hoort snel van me.

 

Krijgen jouw lippen ook wat ze verdienen?

Nu het koud is, krijgen we al eens last van gesprongen lippen. Forever Aloe Lips bevat een unieke formule met hydraterende aloë vera gel en jojoba-olie. Het biedt je complete verzorging en perfecte hydratatie. De balsem heeft een verzachtende werking, een aangename smaak en is kleurloos. Gebruik de stick dagelijks en je lippen zijn om te zoenen 👄!

Krijg dit product gratis bij aankoop va min. €50,- aan Forever Living Products, verkrijgbaar bij Gruppetto, geldig tot zolang de voorraad strekt.

#ForeverAloeLips by #TheAloeVeraCompany
#Forever #gruppetto #foreverfit

 

C9 helpt je op weg :


Start met een reset van je lichaam, start met C9! Forever’s negendaagse cleansingprogramma op basis van Forever Aloe Vera Gel. Dé aloë drank met 99,7% pure aloë, rijk aan vitamine C en zonder conserveermiddelen. C9 bevat diverse, nauwkeurig op elkaar afgestemde voedingssupplementen die jou helpen je doelen te bereiken.

In slechts 9 dagen zet je op eenvoudige wijze de eerste, belangrijke stap op weg naar een fittere versie van jezelf!

Lees alles over het C9 programma   

 

 

 

Persoonlijk advies of direct bestellen?

Desgewenst geef ik graag persoonlijk advies, dus neem contact met me op en ik help je met alle plezier verder:

 

LIEN VERHAEGHE - GRUPPETTO

lien@gruppetto.be

 

Of bestel je liever direct online?